lauantai 26. marraskuuta 2011

Siivoilua ja kylppärimietintöjä..

Pidettiin melkein viikon tauko talolla käymisestä, mutta nyt lauantaina käytiin vähän katsomassa olisiko taas siivottavaa tullut, ja olihan sitä.. :/ Kyllähän se vähän roskalavaa jo huutelisi tontille, sen verran paljon ja isoa roskaa alkaa tulla. Viikon aikana oli taloon ilmestynyt kattopellitkin jo. Ja sisäkattoon oli tullut villat ja sisätilat olikin sen myötä palon matalemmat kun viime käynnillä. Sisäpuolella oli hienosti nähtävillä se korotettu sisäkaton osuus, joka tulee keittion ja olkkarin kohdalle. Katto näytti hienolta ja kai minäkin alan jo tuohon väriin tykästymään enemmän, aluksi kun olin niin sitä mieltä, että harmaa sen olisi pitänyt olla, mutta kun kaava toisin määrää. ;)


Tällä viikolla haimme myös DT:n toimistolta jäätävän määrän sisustusvalintaboxeja - eli laatikoita, joissa oli laminaatteja, listoja, laattoja (seinät, lattiat) ja tapettikirjoja. Nyt olisi vajaa kaksi viikkoa aikaa pähkäillä niistä mieluisat vaihtoehdot. Lattiat tuntuivat löytyvän kaikista kivuttomimmin. Tapeteissakin oli selvät suosikit ja suurin osa seinistä varmaan kuitenkin tulee maalattua. Seinälaatat aiheuttaa eniten päänvaivaa, niitä kun ei ole sitten ihan helppo vaihtaakaan, jos ei miellytäkään. Siksipä lähdettiin vielä tontilla siivoilun jälkeen kiertämään Kodin Terraa, jos sieltä löytyisi vielä jotain kivaa "tehostelaattaa" lähinnä suihkujen taakse ja vessan takaseinään. Muutamia löytyikin ja ne pistetään harkintaan, mutta kyllä vielä muutama paikka täytyy kiertää. ;) Sisustusvalinnoista laitan sitten juttua ja kuvat erikseen, kunhan saadaan päätettyä.

Toinen mitä Terrassa katseltiin on pesuhuoneen allaskalusteet. Jätettiin se DT:n kautta pois, koska en halunnut sitä seinässä olevaa pelkkää jalallista marmoriallasta, vaan jonkun säilytyskaapin siihen mukaan. Terrassa löytyi yksi selvä suosikki, jotain tällaista siihen tulee, eli tuo on Otsoson Cubo 600. Terrassa myös kiva valopeili, joka olisi vähän samaa näköä kun Finnmirror valopeili, joka tulee vessaan.

Terran Otsoson Cubo-kokonaisuus
Kylppäreistä puheenollen voisin tähän vielä laittaa meidän hanavalinnat. DT:n pakettiin kuuluu Oraksen hanat, mutta pienellä lisähinnalla valittiin Oraksen mallistosta vähän eri, kuin peruspakettiin kuuluvat, eli Oras Cubista. Vessanpönttö on Ido Seven D.
Oras Cubista 2839F Keittiö ja KHH

Oras Cubista 2812 molemmat vessat

Oras Cubista & Hydra 2892 suihkut

Ido Seven D pönttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti