lauantai 21. tammikuuta 2012

Sisustustyöt alkaneet

Timpurien lähdön jälkeen odoteltiin talolla saapuvaksi sisustuskuormaa ja sen sisäänkanto oli vko 3 alussa. Kuormassa saapuivat tapetit, maalit ja kaikki seinä- ja lattialaatat. Samoihin aikoihin saapui maalämpöpumppu, jonka asennusta vielä odotellaan.
Tätä edeltäneellä viikolla, kun talolla ei tapahtunut mitään, tehtiin itse tekninen tila valmiiksi. Toisinsanoen seinät maalattiin valkoiseksi ja lattia epoksimaalilla harmaaksi. Tämä siksi, että talofirman kautta tekniseen tilaan ei kuulunut mitään "sisustustöitä" ja värkit olisi muuten asennettu suoraan kyprokkilevyyn. Maali seinällä suojaa kuitenkin vähän kyprokkia esim. vesiroiskeilta tms. Tältä tekninen tila näytti ennen maalämpöpumpun saapumista.



Samalla viikolla kun sisustuskamppeet saapuivat, tulikin jo porukka, joka veti maalit ja tapetit seinille. Tosi tehokkaasti ja todella hyvää jälkeä olivat tehneet. Jälleen kerran kämpän ulkonäkö muuttui kertaheitolla. Ja oikein tyytyväisiä oltiin kyllä kaikkiin sisustusvalintoihin ainakin tähän saakka. :)
Ja tältähän siellä nyt sitten näyttää:
Näkymä ulko-ovelta, eteisessä

Olohuoneen seinä, jossa ovet khh ja mh1



Olohuoneen seinä

Olohuoneen ja mh1 samansuuntainen seinä samalla tapetilla


Eteisestä alkava koko seinä tapetilla

Master makkarin peräseinä

Olohuoneen osa pitkää ja korkeaa seinää


Edessä khh ja mh2 oviaukot

Eteinen, muut seinät maalattu valkoiseksi
Mh2, jossa yksi seinä tapettia ja muut valkoista maalia

Mh3 samalla kaavalla kun mh2

Meidän makkarin muut seinät myös valkoiset

Mh2 tapettiseinä
Seuraavalla viikolla odottelemme sitten takan muuraria viimeistelemään takan. Siitä tulee varmasti upea. Helmikuulla tulee sitten porukka tekemään laatoitustöitä ja eiköhän ne laminaatitkin saavu sitten siinä hujakoilla sisälle kannettaviksi. ;)
Lumitöiden tekoon ollaan päästy oikein urakalla. Tänäänkin juuri, kun lumityöt oli tehty ja sisällä kuvat otettu..alkoi satamaan lisää lunta. Ei pääse totuus unohtumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti