sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Laatoitukset tehty ja kalusteet kannettu

Pitempi aika vierähti, ennen kuin talolla tapahtui taas näkyviä muutoksia. Laatoitustyöt tulivat valmiiksi ja Topin kalustetoimitus oli viikolla 9. Kalustetoimitus tuli muutaman päivän etuajassa ja rekka oli pihassa 21.15, joten onneksi meille tuli vain keittiö ja khh, muuten olisi voinut olla pidempikin iltapuhde kantaa kalusteet sisälle. Vaikka kyllähän siinäkin sitä kalustetta oli ihan kasaksi asti. Kaikki näytti ainakin päällisin puolin tulleen oikeina, toivottavasti ei asennusvaiheessakaan huomata sitten mitään puutteita.




Keittiön taso
Laatoittaja oli meillä erittäin mukava ja osaava ja tosi hyvännäköistä jälkeä teki, ei mitään moitittavaa. Yksi, mikä näyttää vaikuttavan kovasti työmiesten intoon ja kädenjälkeenkin sitä kautta, on työmaan siisteys ja toimivuus. Olemme saaneet kehuja, että työmaa on hyvin pidetty siistinä ja varsinkin näin talvella on tullut kiitosta, kun lumityöt on ahkerasti tehty. Eli kannattaa panostaa rakennuttajana siihen, että työmiesten on helppo tulla ja työskennellä talolla.

Laatoituksissa ollaan oltu erittäin tyytyväisiä kaikkiin laattavalintoihin. Musta lattialaatta näyttää tosi kivalta märkätiloissa ja myös seinälaattojen valinnat on mielestämme ihan nappiin osuneet. Vessan valkoinen seinälaatta oli ainoa, joka loppui kesken, se tullaan jatkamaan loppuun viimeistään kun khh-välitila tullaan tekemään kalusteasennuksen jälkeen. Tässä vähän kuvia vaiheista ja valmiista.
Vessan vesieristystä

Khh eristetty

Pesuhuonetta

Keittiön laatoitus

Eteinen

Pesuhuoneen seinä rakentumassa

Pesuhuoneen suihkuseinä ennen saumausta

Vessa

Vessan toinen seinusta, josta jäi yksi rivi uupumaan

Khh lattia

Pesuhuone valmiina



Seuraavaksi odotellaan sitten kalusteasennusta. Viikolla 11 tulee kodinkoneet ja haemme Inarian kalusteet vessaan ja eteiseen, joita sitten kasailemme itse. Silloin sitten lisää kuvapäivitystä. Silloin alkaakin jo näyttää melko valmiilta. :)

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää, niin kuvissa kun livenäkin :) -Terhi-

    VastaaPoista